Hinke de Vries

Hinke de Vries is curator, bewindvoerder en professioneel mentor. Hieronder vertelt zij iets meer over zichzelf.

In gesprek met Hinke

‘Tijdens en na mijn HBO opleiding heb ik een aantal jaren met veel plezier in de zorg- en hulpverlening gewerkt, gevolgd door verschillende functies bij de gemeentelijke en Rijksoverheid.

Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan. Als u meer over mij wilt weten dan kunt u dat nalezen op mijn LinkedIn profiel.’

Curator, bewindvoerder, mentor

‘Enkele jaren geleden werd ik (familie) bewindvoerder en mentor. Dat vond ik zo leuk om te doen, dat ik besloot om de opleiding tot professioneel bewindvoerder te gaan volgen, bovenop mijn vierjarige agogische HBO opleiding.

Vervolgens ben ik in rustig tempo een eenmanszaak in curatele, beschermingsbewind en mentorschap begonnen.

Sociaal ondernemerschap, een mooie en spannende uitdaging, waarin ik graag de verbinding zoek met collega ondernemers in de beroepsgroep.

Ik vind het belangrijk om mijn kennis en vaardigheden goed bij te houden. Daarom volg ik jaarlijks de noodzakelijke bijscholingen. Verder bouw ik een professioneel netwerk op, om ervaringen te kunnen uitwisselen en van collega’s te kunnen leren.

Eén van de initiatieven die vanuit mijn netwerk is genomen, is het gezamenlijk starten van een intervisiegroep voor professionele mentoren. Zo houden wij elkaar scherp.

Binnenkort start ik een bewindvoerderscafé voor professionele beschermingsbewindvoerders en curatoren. Het doel hiervan is sparren en uitwisselen van kennis en expertise, alles in een ontspannen en collegiale sfeer.’

Hinke-de-Vries-Hart-voor-Bewind

Hinke de Vries is curator, bewindvoerder en mentor bij Hart voor Bewind.

Zoekt u een bewindvoerder, mentor of curator? Ik help u graag verder!